Followers

Thursday, October 27, 2011

AKAD NIKAH wedding of the year MEMEY SUHAIZA dan NORMAN HAKIM

Musim orang kawin...baju kawin pun berturut2 setiap minggu..teringin plak nak kawin..haha..asyik buat baju org kawin jer...tp baju kawin sendiri bila pulak..InsyaAllah kalau ada calon ;) apapun Ezuwan nak ucapkan ribuan terima kaseh pada Memey Suhaiza kerana sudi memilih Ezuwan sebagai salah seorg designer pilihan utk hari berbahagia beliau..teruja gituw :) suprise la jgk sbb wedding of the year 12 juta pastu ezuwan pulak salah seorg designer pilihan.Alhamdulillah :)
Untuk memey ezuwan mereka baju dress labuh color skin color manakala utk norman hakim pula baju melayu utk akad nikah..acara majlis akad nikah yg berlangsung di Felda Tenggaroh Kota Tinggi Johor..best gak kdg2 drive jalan2 cari makan..haha...perjalanan yg mengambil masa almost 7 jam tu sgt memenatkan ttp sgt berbaloi :)


ini plak photo2 dari photographer Annas Easkey :)

kasut memey :)





ini plak pic dari camera ezuwan yg tak di edit..hehe layannnn













haaaa..inilah gambar2 yang sempat di rakamkan..sebenarnya byk giler pic nya tp tak larat nk upload...walaupun muka ezuwan nmpak letih dlm gambar2 diatas tp sgt hepi dan enjoy berada di sana..tq to memey dan norman di atas layanan pd ezuwan sepanjang berada di sana.
kepada anda semua yg nak di ijabkabul tu...kalau nak kawin nnt carilah ezuwan k..insyaAllah ezuwan akan bt hari bahagia anda lagi meriah :)

untuk sebarang pertanyaan dan appointment boleh telefon ezuwan di talian 012 2646871 ;)







5 comments:

  1. yelah, muka ezuwan tak semenggah bak kata org johor... penat ya? yelah, jauh travel...

    anyway, dress tu cantik sgt... 1st time tgk design mcm tu...

    moga bertambah sukses dimasa akan datang!

    JOM SINGGAH BLOG IBUGEBU...

    ReplyDelete
  2. cantiknya rambut memey, ikal mayang gitu...btw, dress kahwin pun gorgeous...
    rase mcm nk kahwin plak...yuhuuu

    ReplyDelete
  3. Ehmmm perkahwinan termahal kan. Tahniah pd Norman-Memey dan jugak wedding plannernya

    Cheers,
    Baju Kurung Vietnam

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer Ezuwan...
    Smga cpt2 lh jgk naik pelamin..hehe

    ReplyDelete