Followers

Friday, February 18, 2011

DEWI REMAJA 2010

Salam 1 Malaysia : )
Pada bulan Disember hari tu, Ezuwan telah bekerjasama dengan Karangkraf lagi dengan menaja finalis Dewi Remaja 2010.Terima kasih majalah REMAJA dan team kerana memberi kepercayaan penuh kpd Ezuwan.Untuk kak Izwa editor majalah Remaja, thanks a lot and a lot kerana memilih Ezuwan sbgai designer utk finalis2 Dewi Remaja kali ini.Ezuwan telah menaja 12 baju evening dress utk finalis, 1 evening dress untuk Puan Fir, Puan Farah dan Kak Izwa..Tq to Puan Fir atas kepercayaan yg di berikan...
Majlis ini berlangsung di PWTC dan di siarkan di Astro..meleps kan...dulu dlm majalah jew, tp skrg siap ada rakaman tuk tv..Ezuwan telah mereka 12 baju evening, macam2 color ada..suka sgt sbb semua dewi2 remaja cantik2..bersemangat nak keje.hehe..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.
Pemenang Dewi Remaja tahun ini adalah Lofa..pun orang kelate..sekampung la plak..hehe..Lofa menyarungkan long dress color emerald green dengan ruffles chiffon.utk baju ini Ezuwan letak a little bit detail kat bahagian depan dan belakang..Tahniah Lofa atas kemenangan sbg Dewi Remaja 2010..
Untuk design finalis yang lain, beberapa finalis Ezuwan menggunakan fabrik Satin silk dengan teknik drapping dan kedutan, dengan kain yg kembang payung.Manakala beberapa finalis yg lain, Ezuwan menggunakan fabrik chiffon silk.Untuk pendekatan yang lebih lanjut mari kita tgk gambar ini...Selamat menjamu mata : )

Inilah dia 12 finalis Dewi Remaja 2010.Cun melecun : )

Anzalna, Ramona dan Nadiey : ) cantik2 belaka

Azah dengan Gold Dress dengan teknik drapping di bahagian depan ; )




Tengah beraksi di pentas

Sapa plak kat tgh2 tu?


Inilah dia pemenangnya....adalah Lofa dari Pasir Mas Kelate..Ezuwan Pasir Puteh..Sesuweiiii..hehe

Kalau nak tahu lagi detail semua citer pasal Dewi Remaja dalam keluaran 15 Januari : ) tahniah to all finalis...Semoga anda berjaya di dlm bidang yg akan di ceburi...Amin



No comments:

Post a Comment