Followers

Saturday, February 12, 2011

MAJLIS RESEPSI AMBER CHIA DI LA MERIDIEN HOTEL

Majlis ini di anjurkan oleh RAFFLESIA di Hotel La Meridien.Suasana yang cukup mewah dengan dekorasi bunga2 hidup sangat cantik..Majlis ini berlangsung pada pukul 8.30mlm yang di hadiri oleh semua pihak media massa dan elektronik.Temanya pun sangat meletup! kena pakai color white dan green : ) malam tu Ezuwan mengenakan suit off white dengan shirt color apple green dan bowl tie off white, shoes pun white jgk.Pada malam itu Ezuwan mereka 5 pakaian untuk bridesmaid Amber Chia iaitu Daphne Iking, Diana Daniel, Suki, Kelly Jagan dan Joanne.5 wanita yang cantik ini menyarungkan rekaan dress color apple green koleksi Ezuwan Ismail.Pada malam tu tetamu di hiburkan oleh Ning Baizura, Alyah, Diana Daniel, Suki, dan beberapa orang artis lagi.Malam tu juga kelihatan beberapa Senior designer seperti Bill Keith, Khoon Hooi dan Keith Kee.Ezuwan cukup bertuah kerana walaupun baru 5 bulan ( pada majlis ini berlangsung ) mendapat peluang seperti ini.Kepada Amber Chia dan husband tahniah Ezuwan ucapkan pada mereka... : )

 Ezuwan dengan Koleksi lelaki Ezuwan Ismail memeluk erat Diana Daniel dengan Koleksi Ezuwan Ismail.U ols jgn marah k : )

Diana memakai dress Ezuwan.ok tak?


Kenapa plak Ezuwan ni? ohh kandid rupanya....Ezuwan di apit oleh Diana dan Joanne.ma dan abah jgn marah k.hehehe.Diana, Suki, Joanne dan Amber Chia.Dah kenyang ke belum dah posing bagai ni?


Skali skala pose :) cantik tak suit koleksi Ezuwan Ismail

Pengantin perempuan Amber Chia

Designer Keith Kee and his friend :)

Inilah antaran bridesmaid Amber dari kiri Suki, Diana, Joanne dan Kelly Jagan

Daphne Iking yang sentiasa maintain :p
tgk lah dekorasi bunga hidup di belakang Ezuwan..cantikkan

Acara mari menari

menari2 jgk baju Ezuwan tu jaga2 sikit tau : p

inilah dia husband Amber Chia.pemalu orgnya

Itulah dia seba sedikit Ezuwan bole kongsi utk majlis Amber Chia.walauapapun that nite was so happening! mewah dah bergaya..malam habis dalam almost 12..anyway Congratulation tu Amber!
2 comments: